Jeg får «Feilkode 86»

Hvis du ser følgende feil:

Vi beklager, denne kontoen er blitt blokkert. Kontakt hjelpesenteret for å gå gjennom kontoinformasjonen din (feilkode 86).

Det betyr at kontoen din er blokkert av en av følgende årsaker:

Hvis du mener at kontoen er blokkert ved en feil, eller du vil bytte hovedkontoinnehaver, kan du kontakte Disney+ kundeservice.

Eller hvis du ser denne feilen:

Vi beklager, men vi kunne ikke oppdatere profilen din akkurat nå. Dobbeltsjekk profilinformasjonen din og prøv igjen. Gå til hjelpesenteret hvis problemet vedvarer (feilkode 86).

Det betyr at det oppstod en feil under forsøket på å oppdatere profilen din med den oppgitte informasjonen. Det kan være en intern feil eller et problem med informasjonen du fylte inn. Sjekk detaljene og prøv å oppdatere profilen din igjen.