Miksi ääni on heikkolaatuista ääntä tai stereoääntä tilaäänen tai Dolby Atmos -tilaäänen sijaan?

Disney+ tarjoaa alati laajenevan sisältökirjaston 5.1- ja Dolby Atmos -tilaäänellä. Jotta voit nauttia 5.1- tai Dolby Atmos -tilaäänestä, tarvitset äänijärjestelmän, joka on Dolby Digital Plus (5.1)- ja/tai Dolby Atmos -yhteensopiva.

Tarkista tuetut formaatit
Se on helppoa. Tuetut ääniformaatit löytyvät jokaisen nimikkeen TIEDOT-välilehdeltä.

Disney+ käyttää automaattisesti korkealaatuisinta ääntä, jota järjestelmäsi tukee.

Jotta voit nauttia korkealaatuisesta Disney+ -katselukokemuksesta, kaikkien komponenttien, mukaan lukien HDMI-kaapelit, on tuettava suuren kaistanleveyden digitaalista sisältöä. Kysy laitteen valmistajalta lisätietoja laitteesi ominaisuuksista.

Huom: vanhat ääni- ja videokomponentit voivat vaikuttaa laatuun ja estää mahdollisesti toiston kokonaan.

Oletko tarkistanut yhteytesi nopeuden? Yhteytesi nopeus voi myös vaikuttaa äänen laatuun. Katso täältä, kuinka voit tehdä nopeustestin.