Ik krijg 'Foutcode 70'

Als je de volgende fout ziet:

Dit programma is geblokkeerd door je huidige instellingen voor ouderlijk beheer. Als je denkt dat je deze fout per vergissing ziet, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 70).

Dan betekent dit dat de inhoud die je probeert te bekijken niet kan worden bekeken vanwege de huidige profielinstellingen. Meer informatie over Kids Profiel.

Als dit probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice via één van de onderstaande kanalen voor hulp.