Hur raderar jag en film, ett program eller en serie ur Min lista?

Det är enkelt att radera en film, ett program eller en serie ur Min lista. Om du vill ha mer specifik information kan du välja din enhet/plattform bland nedanstående:

Webbläsare
Mobilenhet
Apple TV
PlayStation
Xbox

Webbläsare

Tittar du på Disney+ i en webbläsare (som Safari eller Chrome)? Följ de här stegen för att radera en film från Min lista:

1. Gå till www.disneyplus.com
  2. Välj LOGGA IN
  3. Välj MIN LISTA (längst upp på sidan)
  4. Välj den film, det program eller den serie som du vill radera
  5. Välj bocken (intill uppspelningsikonen)

Mobilenhet

Tittar du på Disney+ på din iOS- eller Android-telefon? Följ de här stegen för att radera en film från Min lista:

1. Öppna appen Disney+
  2. Tryck på din profilbild (längst ner på skärmen)
  3. Tryck på MIN LISTA
  4. Tryck på den film, det program eller den serie som du vill radera
  5. Tryck på MER INFO
  6. Tryck på ikonen med bocken
    1. Den förvandlas till en Lägg till-ikon. (Det betyder att den aktuella titeln inte längre finns i Min lista.)

Apple TV

Tittar du på Disney+ på Apple TV? Följ de här stegen för att hitta Min lista:

1. Öppna appen Disney+
  2. Välj MIN LISTA (som du bör se till vänster på skärmen).
  3. Välj den film, det program eller den serie som du vill radera
  4. Välj bocken

PlayStation

Tittar du på Disney+ på din PS? Följ de här stegen för att hitta Min lista:

1. Öppna appen Disney+
  2. Välj MIN LISTA (längst upp till vänster på skärmen)
  3. Välj den film, det program eller den serie som du vill radera
  4. Klicka på bocken

Xbox

Tittar du på Disney+ på din Xbox?

1. Öppna appen Disney+
  2. Välj MIN LISTA (längst upp till vänster på skärmen)
  3. Välj den film, det program eller den serie som du vill radera
  4. Klicka på bocken