Vilka smart-tv-apparater från LG stöds av Disney+?

Disney+ har stöd för tv-apparater från LG tillverkade 2016 eller senare med WebOS 3.0 eller senare.

Tv-apparater från LG med NetCast OS stöds tyvärr inte, och webbläsaren stöds inte på någon tv-apparat från LG.

För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi en internetanslutning med hög hastighet.

För en upplevelse av Disney+ av högsta möjliga kvalitet bör samtliga komponenter ha stöd för digitalt innehåll som kräver stor bandbredd, inklusive HDMI-kablar. För innehåll i 4K Ultra HD och HDR content bör externa skärmar ha stöd för HDCP 2.2. Kontakta enhetens tillverkare för information om din eller dina specifika enheters funktionalitet.