Waar is Mijn lijst?

Kijk je Disney+ op je gameconsole? Volg deze stappen om je lijst te vinden:

1. Open de Disney+-app
  2. Selecteer MIJN LIJST
    1. Op tv-apparaten staat die in de zijbalk.
    2. Op mobiele apparaten klik je op het profielpictogram rechtsonder in het scherm.
    3. In browsers vind je je lijst in de navigatiebalk bovenaan het scherm.
  3. Selecteer de film, het programma of de serie waar je naar wilt kijken

Lees hoe je films, programma's en series aan je lijst toevoegt en ze weer verwijdert. Lijsten zijn een goede manier om de films, programma's en series die je wilt bekijken op te slaan. Je kunt unieke lijsten aanmaken voor elk Disney+-profiel binnen je account.

Titels kunnen gemakkelijk worden toegevoegd en verwijderd, en je lijst blijft altijd actueel op al je apparaten.

Je kan je lijst bekijken door MIJN LIJST te selecteren, meestal boven in je Disney+-Homescherm.

Je kunt een nieuw item aan je lijst toevoegen door naar de DETAILS van de titel te gaan en daar het +-pictogram rechts van de Afspeelknop te selecteren. De knop verandert dan in een vinkje om te bevestigen dat de titel is toegevoegd. Selecteer het vinkje opnieuw om het item te verwijderen. Het pictogram verandert vervolgens weer in een +-pictogram.

Selecteer je apparaat of platform uit de volgende lijst voor meer specifieke instructies:

Webbrowser
Mobiel apparaat
Apple TV
PlayStation /Xbox

Webbrowser

Kijk je Disney+ in een webbrowser (zoals Safari of Chrome)? Volg deze stappen om je lijst te vinden:

1. Ga naar www.disneyplus.com
  2. Selecteer INLOGGEN
  3. Selecteer MIJN LIJST (bovenaan de pagina)
  4. Selecteer de film, het programma of de serie waar je naar wilt kijken

Mobiel apparaat

Kijk je Disney+ op je iOS- of Android-telefoon? Volg deze stappen om je lijst te vinden:

1. Open de Disney+-app
  2. Klik op je profielpictogram (dit vind je onderaan het scherm)
  3. Klik op MIJN LIJST
  4. Klik op de film, het programma of de serie waar je naar wilt kijken

Apple TV
Kijk je Disney+ op Apple TV? Volg deze stappen om je lijst te vinden:

1. Open de Disney+-app
  2. Selecteer MIJN LIJST (dit moet links in je scherm te zien zijn, als je de zijnavigatiebalk hebt uitgevouwen)
  3. Selecteer de film, het programma of de serie waar je naar wilt kijken

PlayStation /Xbox

1. Open de Disney+-app op een gekoppeld apparaat
  2. Selecteer Mijn lijst in de navigatiebalk aan de linkerkant
  3. Alle films en programma's die je aan je lijst hebt toegevoegd, worden hier weergegeven. Klik op de film of het programma waar je naar wilt kijken