Hoe kun je zien of een programma beschikbaar is in 4K Ultra HD?

In de Disney+-app kun je zien of je favorieten 4K Ultra HD ondersteunen door naar het tabblad INFORMATIE te gaan onder de titel van de film, het programma of de serie waar je naar wilt kijken.
Je hebt een apparaat, tv of scherm nodig dat 4K Ultra HD of HDR ondersteunt en een snelle internetverbinding (bij voorkeur 25 Mbps of hoger) nodig om content in 4K Ultra HD of HDR te kunnen bekijken.

Selectie is automatisch: Disney+ detecteert automatisch wat je systeem aankan en speelt de content in 4K Ultra HD of HDR af wanneer dit mogelijk is. Raadpleeg de fabrikant van je apparaat voor informatie over de mogelijkheden van jouw specifieke apparaat.

Voor de beste Disney+-ervaring moeten alle onderdelen, waaronder HDMI-kabels, digitale inhoud met een hoge bandbreedte ondersteunen. Voor 4K Ultra HD- en HDR-content moeten externe beeldschermen HDCP 2.2 ondersteunen. We raden je ook aan om de software van je apparaat bij te werken naar de nieuwste versie.

Opmerking: oudere audio- en video-onderdelen kunnen de kwaliteit negatief beïnvloeden of afspelen zelfs geheel onmogelijk maken.