Hoe stel ik mijn audio- en ondertitelingstaal in?

Je kunt de audiotaal en ondertiteling op elk moment instellen (en aanpassen). Volg daarvoor deze stappen:

1. Selecteer tijdens het afspelen van een video de audio- en ondertitelingsinstellingen (rechtsboven in het scherm)
    • Let op: je moet de geselecteerde content wel aan het bekijken zijn
  2. Selecteer de gewenste taal
    • Op de meeste apparaten wordt het scherm automatisch gesloten nadat je je keuze hebt gemaakt
    • Als je via een webbrowser kijkt, moet je de pijl Terug selecteren

De instellingen die je hebt geselecteerd, worden in je profiel opgeslagen.

De beschikbare taalopties voor audio en ondertiteling kunnen per titel verschillen.

Opmerking: deze instructies gelden voor alle webbrowsers, mobiele apparaten, gameconsoles, smart-tv's en streamingapparaten