Vad innebär erbjudandet om Disney+ från Fortnite?

På Disney+ hittar du våra bästa berättelser, samlade på ett ställe. När du gör ett kvalificerat köp inuti spelet Fortnite kan du nu få upp till 2 månader med Disney+.

Gör så här när ditt kvalificerade köp är klart:
1. Gå till fortnite.com/disney och logga in
2. Följ instruktionerna på skärmen för att lösa in erbjudandet
3. Skapa ditt konto på Disney+
4. Ladda ner appen och börja streama!

Obs! Erbjudandet gäller endast för nya abonnenter på Disney+ som gör kvalificerade köp mellan den 11 november 2020 och den 31 december 2020. Endast i vissa länder. Erbjudandet varierar från land till land. Du har fram till den 31 januari 2021 på dig att lösa in erbjudandet. Efter kampanjperioden blir du debiterad för ett månadsabonnemang på Disney+ till gällande normalpris, om du inte avslutar abonnemanget innan kampanjperioden är slut.