Welke Android TV-apparaten worden ondersteund door Disney+?

Disney+ ondersteunt Android TV op verschillende tv's en settopboxen. Je kunt de Disney+-app voor Android installeren vanuit de Google Play Store.

Voor de beste ervaring raden we een snelle internetverbinding en Android 5.0 (Lollipop) of hoger aan.

De Disney+-app voor Android wordt ondersteund op smart-tv's, waaronder Sharp AQUOS en Sony Bravia.

De Disney+-app voor Android wordt ook ondersteund op settopboxen die Android TV gebruiken, waaronder NVIDIA SHIELD TV en Mi Box.

Let op: voor de beste Disney+-ervaring moeten alle onderdelen, waaronder HDMI-kabels, digitale inhoud met een hoge bandbreedte ondersteunen. Voor 4K Ultra HD en HDR moeten externe beeldschermen HDCP 2.2 ondersteunen.

Let op: oudere audio- en video-onderdelen kunnen de kwaliteit negatief beïnvloeden of afspelen zelfs onmogelijk maken.

Ga voor meer informatie over tv's en apparaten die gebruikmaken van Android TV naar https://www.android.com/tv/