Ondersteunt Disney+ Dolby Vision?

Ja, Disney+ biedt steeds meer content die de Dolby Vision-norm ondersteunt. Op het tabblad DETAILS kun je zien welke videoformaten een bepaalde film, programma of serie ondersteunt. Je kunt het tabblad DETAILS vinden in het titeloverzicht van elke film, programma of serie.

Kijken met Dolby Vision
Je hebt een snelle internetverbinding nodig en een apparaat, tv of scherm dat compatibel is met Dolby Vision. (We raden een downloadsnelheid van ten minste 25 Mbps aan om content met Dolby Vision te bekijken.) Disney+ detecteert de mogelijkheden van je systeem automatisch en speelt de content indien beschikbaar af in Dolby Vision.

Voor de beste Disney+-ervaring moeten alle onderdelen, waaronder HDMI-kabels, digitale inhoud met een hoge bandbreedte ondersteunen.

Voor 4K Ultra HD en HDR moeten externe beeldschermen HDCP 2.2 ondersteunen.

Let op: oudere audio- en video-onderdelen kunnen de kwaliteit negatief beïnvloeden of afspelen zelfs onmogelijk maken. Neem contact op met de fabrikant van het apparaat om erachter te komen welke mogelijkheden jouw apparaat biedt.