Varför får jag video av låg kvalitet istället för 4K Ultra HD?

Din streamingupplevelse kan vara försämrad av en rad olika skäl.

Kontrollera att titeln har stöd för 4K Ultra HD
I de flesta fall känner Disney+ automatiskt av ditt systems funktioner och spelar upp de format som stöds av den titel som du tittar på. Du hittar information om vilka format som stöds i avsnittet MER INFO under varje titel.

Kontrollera att du använder 4K Ultra HD
Kontrollera först och främst att du använder en enhet, tv eller skärm med 4K Ultra HD och en internetanslutning med hög hastighet (minst 25 Mbit/s rekommenderas).

Kontrollera att du har en tillräckligt snabb internetanslutning
Om du har en långsam anslutning kan det göra videokvaliteten sämre. Kontrollera din internetanslutning genom att göra ett hastighetstest.

Använd inte en video- eller spelinspelare
Om du använder en video- eller spelinspelare kan uppspelningen förhindras eller video- och ljudkvaliteten begränsas som skydd mot piratkopiering.

Kontrollera dina systemkomponenter
För en upplevelse av Disney+ av högsta möjliga kvalitet bör samtliga komponenter ha stöd för digitalt innehåll som kräver hög bandbredd, inklusive HDMI-kablar. För innehåll i 4K Ultra HD och HDR bör externa skärmar ha stöd för HDCP 2.2. Användning av äldre ljud- och videokomponenter kan inverka på kvaliteten eller helt förhindra uppspelning.

Till sist: Om du har provat allt och ändå behöver hjälp ber vi dig kontakta vår kundtjänst. Du kan nå oss via chatt, telefon eller sociala medier.