Welke Android tv-apparaten worden ondersteund op Disney+?

Disney+ ondersteunt Android TV op een breed scala aan tv’s en settopboxen. Gebruikers kunnen de Disney+ Android-app uit de Google Play Store installeren. Voor de beste ervaring raden we een snelle internetverbinding en Android OS versie 5.0 (Lollipop) of later aan.

De Disney+ Android App wordt ondersteund op verschillende Android-tv ondersteunende Smart-tv’s, waaronder Sharp AQUOS en Sony Bravia.

De Disney+ Android App wordt ook ondersteund op verschillende settopboxen die Android-tv gebruiken, waaronder NVIDIA SHIELD-tv en Mi Box. Om optimaal van Disney+ te kunnen genieten, moeten alle componenten, inclusief HDMI-kabels, digitale content met hoge bandbreedte ondersteunen. Externe displays moeten HDCP 2.2 ondersteunen voor 4K Ultra HD- en HDR-content. Oudere audio- en videocomponenten kunnen een impact hebben op de kwaliteit of helemaal niet werken.

Voor meer informatie over tv’s en apparaten die Android TV gebruiken, ga naar https://www.android.com/tv/