Welke LG smart-tv's worden ondersteund door Disney+?

Disney+ ondersteunt LG-tv's uit 2016 of later met WebOS 3.0 en hoger.

Helaas worden LG-tv's met het besturingssysteem NetCast OS niet ondersteund. De webbrowser wordt op geen enkele LG-tv ondersteund.

Voor de beste ervaring raden we een snelle internetverbinding aan.

Let op: voor de beste Disney+-ervaring moeten alle onderdelen, waaronder HDMI-kabels, digitale inhoud met een hoge bandbreedte ondersteunen. Voor content in 4K Ultra HD en HDR moeten externe beeldschermen HDCP 2.2 ondersteunen.