Welke mobiele Android-apparaten worden ondersteund door Disney+?

Goed nieuws voor Android-gebruikers: je kunt Disney+ streamen op elke Android-telefoon of -tablet die versie 5.0 (Lollipop) of hoger ondersteunt.

Om te genieten van de beste verhalen ter wereld op je mobiele Android-apparaat, raden we aan om een snelle internetverbinding en de nieuwste mobiele en appsoftware te gebruiken.

Let op: het apparaat moet gecertificeerd zijn door Google en Google Play ondersteunen. Android Open Source-apparaten worden niet ondersteund.