Kan ik mijn Xbox gebruiken om Disney+ te bekijken?

Ja, dat kan. Disney+ ondersteunt de volgende Xbox-consoles:

Voor de beste ervaring adviseren we een snelle internetverbinding. (Lees dit arklikel voor meer informatie over de aanbevolen internetsnelheden voor Disney+.

Voor de beste Disney+-ervaring moeten alle onderdelen, waaronder HDMI-kabels, digitale inhoud met een hoge bandbreedte ondersteunen. Voor 4K Ultra HD en HDR moeten externe beeldschermen HDCP 2.2 ondersteunen.