Hur använder jag surroundljud eller Dolby Atmos med Disney+?

Disney+ erbjuder ett växande bibliotek med innehåll i 5.1 surroundljud och Dolby Atmos. Vilka ljudformat som stöds av en viss titel anges i avsnittet MER INFO under varje titel. Disney+ använder automatiskt den högsta ljudkvalitet som ditt system kan spela upp.

För att kunna njuta av 5.1 surroundljud eller Dolby Atmos behöver du ett ljudsystem som är kompatibelt med Dolby Digital Plus (för 5.1) och/eller Dolby Atmos.

För en upplevelse av Disney+ av högsta möjliga kvalitet bör samtliga komponenter ha stöd för digitalt innehåll som kräver hög bandbredd, inklusive HDMI-kablar. För innehåll i 4K Ultra HD och HDR bör externa skärmar ha stöd för HDCP 2.2. Kontakta enhetens tillverkare för information om din eller dina specifika enheters funktionalitet.