Hoe beheer ik mijn abonnement via Google, Apple of andere derde partijen?

Uiteraard staan we ook klaar voor klanten die een abonnement hebben via Google, Apple en andere derde partijen. De facturering wordt echter rechtstreeks via de betreffende app store geregeld. Disney+ kan geen wijzigingen aanbrengen in dergelijke abonnementen.

Selecteer je apparaat om te ontdekken hoe je je account beheert:
iPhone of iPad
Google Play
Amazon

Als je betaalt via Proximus, raadpleeg dan dit artikklikel.

iPhone of iPad

1. Ga naar de app Instellingen op je apparaat
  2. Klik bovenaan op [your name], gevolgd door iTunes Store en App Store
  3. Klik op je Apple ID bovenaan het scherm en klik op Toon Apple ID wanneer dit verschijnt. Mogelijk moet je inloggen met je Apple ID.
  4. Scroll naar beneden en klik op Abonnementen
  5. Klik op het Disney+-abonnement dat je wilt beheren
  6. Gebruik de opties om je Disney+-abonnement te beheren

Google Play

1. Ga naar Google Play via een webbrowser
  2. Klik op Mijn abonnementen aan de linkerkant
  3. Kies je Disney+-abonnement en selecteer Beheren.
  4. Gebruik de opties om je Disney+-abonnement te beheren

Amazon

1. Ga naar https://www.amazon.com/appstoresubscriptions via een webbrowser.
  2. Log in bij je Amazon-account.
  3. Ga naar je Disney+-abonnement en selecteer Acties
  4. Gebruik de beschikbare opties om je Disney+-abonnement te beheren