Hvorfor får jeg video i lav kvalitet i stedet for 4K Ultra HD?

Din streamingoplevelse kan være forringet af flere årsager.

Kontrollér, om titlen understøtter 4K Ultra HD
I de fleste tilfælde vil Disney+ automatisk registrere dit systems muligheder og afspille de formater, der understøttes af den titel, du ser. Du kan finde de understøttede formater i sektionen DETALJER under hver titel.

Kontroller, om du bruger 4K Ultra HD
Først skal du sikre, at din enhed, skærm eller tv kan vise 4K Ultra HD, og at du bruger en højhastighedsinternetforbindelse (25 Mbps eller derover anbefales).

Sørg for, at hastigheden på din internetforbindelse er god
Hvis din forbindelse er langsom, kan det forringe videokvaliteten. Du kan tage en hastighedstest for at teste din internetforbindelse.

Brug ikke en in-line video- eller spiloptager
Brug af en in-line video- eller spiloptager kan forhindre afspilning eller begrænse video- og lydkvalitet for at beskytte mod piratkopiering.

Kontrollér komponenterne i dit system
Alle komponenter, også HDMI-kabler, skal understøtte digitalt indhold med høj båndbredde for, at du kan nyde oplevelsen med Disney+ i den højeste kvalitet . Ved indhold i 4K Ultra HD og HDR skal eksterne skærme understøtte HDCP 2.2. Ældre lyd- og billedkomponenter kan påvirke kvaliteten eller muligvis helt forhindre afspilning.

En sidste ting: Hvis du har prøvet alt og stadig har brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice. Du kan kontakte os via chat, telefon eller sociale medier.