Hoe kan ik een PayPal-rekening open?

Een PayPal-rekening openen is gratis. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres.

1. Ga naar de Aanmeld pagina van PayPal.
  2.  Vul deze in en klik op Volgende.
  3.  PayPal zal je per mail vragen om je account te bevestigen.
  4.  Na bevestiging kan je je maestro of bancontact aan je PayPal account toevoegen. Als PayPal je een lijst toont met enkel kredietkaarten, sluit je dit scherm via de X in de rechter bovenhoek. Kies Wallet bovenaan de pagina en volg de stappen zoals hieronder uitgelegd.