Saan virhekoodin 1017

Jos näet seuraavan virheen:

Meillä on ongelma. Poistu sovelluksesta ja yritä uudelleen. Virhekoodi: 1017 -SERVICES_STARTUP_FAILURE

Tämä tarkoittaa, että sinun on käynnistettävä käyttämäsi laite sekä Disney+ -sovellus uudelleen.

Käynnistä laitteesi uudelleen noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Irrota laite pistorasiasta 30 sekunnin ajaksi, jotta se on täysin sammutettu
  2. Kytke laite takaisin verkkovirtaan ja odota, että se käynnistyy täysin uudelleen
  3. Kirjaudu sisään Disney+ -sovellukseen