Har Disney+ stöd för HDR10?

Disney+ erbjuder ett växande bibliotek med innehåll för standarden High Dynamic Range (HDR), inklusive HDR10. Du kan se vilka videoformat som stöds av den titel som du vill titta på genom att gå till fliken MER INFO  i titelöversikten för respektive film eller serie.

Det sker automatiskt: Disney+ känner automatiskt av systemets funktionalitet och spelar upp innehållet i HDR10 om det är tillgängligt.

För att spela upp HDR10-innehåll behöver du en HDR10-kompatibel enhet, tv eller skärm och en internetanslutning med hög hastighet (minst 25 Mbit/s rekommenderas).

Lägg märke till följande ytterligare rekommendationer:

För en upplevelse av Disney+ av högsta möjliga kvalitet bör samtliga komponenter ha stöd för digitalt innehåll som kräver hög bandbredd, inklusive HDMI-kablar. Dessutom bör alla komponenter, från streamingenhet till skärm samt eventuella mellanliggande AVR-enheter eller soundbars, ha stöd för HDR10. För innehåll i 4K Ultra HD och HDR ska externa skärmar ha stöd för HDCP 2.2. Kontakta enhetens tillverkare för information om din eller dina specifika enheters funktionalitet.