Hoe voer ik een algehele herstart uit?

Power-cycling van je apparatuur is een goede manier om je verbinding te vernieuwen en opnieuw op te starten.

Volg deze stappen om een power-cycle uit te voeren:

1. Schakel het apparaat dat je gebruikt om Disney+ te kijken uit
  2. Schakel de modem en router uit (sla deze stap over als je mobiele gegevens gebruikt op een mobiel apparaat)
  3. Koppel je apparatuur (apparaat, modem en router) los van de stroombron, indien van toepassing
  4. Wacht een paar minuten, sluit de stroom weer aan en probeer Disney+ opnieuw