Mijn download werkt niet. Hoe kan ik dit oplossen?

Als een van je downloads niet wil afspelen, voer dan deze stappen uit:

Controleer je internetverbinding

1. Controleer je verbindingssnelheid.
  2. Als er meerdere apparaten een Wi-Fi-verbinding delen, kan je internet traag zijn.
  3. Als je apparaat zich ver van de router bevindt, ga dan iets dichter bij de router staan of zitten.

Vernieuw je download

1. Verwijder het item dat je probeert af te spelen.
  2. Download de content opnieuw.

Start je apparaat opnieuw op

1. Zet je apparaat volledig uit. Schakel het apparaat weer in zodra dit volledig is uitgeschakeld.

Werk je apparaat bij

1. Zorg ervoor dat je apparaat over de meest recente versie van het besturingssysteem beschikt.

Installeer de app opnieuw

Op Apple-apparaten:

1. Houd het app-icoontje vast tot het icoontje schudt.
  2. Tik linksboven op de x.
  3. Tik op Verwijderen.
  4. Installeer de app opnieuw via de App Store.

Op Android-apparaten:

1. Tik op de Play Store.
  2. Tik linksboven op de 3 streepjes.
  3. Tik op Mijn apps.
  4. Tik op de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen en bevestig je keuze.
  6. Installeer de app opnieuw via de Play Store.

Zo zorg je ervoor dat je de nieuwste versie van Disney+ gebruikt.

Houd er rekening mee dat je Downloads worden verwijderd als je de Disney+ app op het apparaat verwijdert.