Hoe werkt de Social Sharing functie en met wie kan ik films en series delen?

Social Sharing is een functie waarmee je elke titel op Disney + kunt delen met je persoonlijke vrienden en familie met behulp van je eigen berichtenservice (bijv. E-mail, sms, andere berichtenservices).

Via de “Social” knop kun je een bericht maken met de link naar de titel, ontvangers selecteren en verzenden. De “Social” knop bevindt zich op het titel detailscherm op mobiele apparaten. Disney + ontvangt de contactgegevens van de ontvangers van het bericht niet. Je kunt titels delen met familie en vrienden die momenteel geen Disney + -abonnement hebben, maar die zullen zich moeten abonneren op Disney + voordat ze films en series op het platform kunnen bekijken. Als je een titel deelt met je familie of vrienden, maar zij hebben geen Disney + -abonnement, wordt hen gevraagd zich te abonneren via het web op disneyplus.com of via de Disney + -applicatie.

  Loading...