Ondersteunt Disney+ Dolby Vision?

Ja, Disney+ biedt steeds meer content die Dolby Vision ondersteunt. Op het tabblad DETAILS kun je zien welke videoformaten een bepaalde film of serie ondersteunt. Je kunt het tabblad DETAILS vinden in het titeloverzicht van elke film en serie.

Kijken met Dolby Vision
Je hebt een snelle internetverbinding nodig en een apparaat, tv of beeldscherm dat compatibel is met Dolby Vision. (We raden een downloadsnelheid van ten minste 25 MB aan om content met Dolby Vision te bekijken.) Disney+ detecteert de mogelijkheden van je systeem automatisch en speelt de content indien beschikbaar af in Dolby Vision.

Voor de beste Disney+-ervaring moeten alle onderdelen, waaronder HDMI-kabels, digitale inhoud met een hoge bandbreedte ondersteunen.

Voor 4K Ultra HD en HDR moeten externe beeldschermen HDCP 2.2 ondersteunen.

Let op: oudere audio- en video-onderdelen kunnen de kwaliteit negatief beïnvloeden of afspelen zelfs onmogelijk maken. Neem contact op met de fabrikant van het apparaat om erachter te komen welke mogelijkheden jouw apparaat biedt.