Ik krijg 'Foutcode 34'

Als je de volgende fout ziet:

Het spijt ons, maar je hebt het maximale aantal profielen voor jouw account bereikt. Om een nieuw profiel aan te maken, moet je eerst een ouder profiel verwijderen (Foutcode 34).

Dan betekent dit dat je geen profielen kunt creëren omdat je al het maximaal toegestane aantal van 7 profielen hebt bereikt. Als je een nieuw profiel wilt aanmaken, moet je eerst een bestaand profiel verwijderen.

Een profiel verwijderen:

1. Zodra je bent ingelogd, ga je naar jouw profiel:
    • Klik op een aangesloten tv op je profielpictogram links bovenaan
    • Klik op een mobiel apparaat op je profielpictogram rechtsonder.
    • Klik in een webbrowser op je computer of laptop op je profielpictogram rechtsboven
  1. Selecteer Profiel bewerken
  2. Selecteer Profiel verwijderen onderaan het scherm. Het profiel van de hoofdaccounthouder kan niet worden verwijderd.

Als je problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met de klantenservice via één van de onderstaande kanalen voor hulp.