Vilka smart-tv-apparater från Samsung kan jag använda med Disney+?

Disney+ har stöd för tv-apparater från Samsung från 2016 eller senare (med stöd för HD-video) som använder operativsystemet Tizen. Disney+ har tyvärr inte stöd för tv-apparater från Samsung med operativsystemet Orsay eller för den inbyggda webbläsaren.

För bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi en internetanslutning med hög hastighet och en smart-tv-apparat med den senaste versionen av operativsystemet.

För en upplevelse av Disney+ av högsta möjliga kvalitet bör samtliga komponenter ha stöd för digitalt innehåll som kräver stor bandbredd, inklusive HDMI-kablar.  Kontakta enhetens tillverkare för information om din eller dina specifika enheters funktionalitet.