Saan virhekoodin 8

Jos näet seuraavan virheen:

Antamasi sähköposti- ja salasanayhdistelmä on virheellinen. Voit vaihtaa salasanasi napsauttamalla tästä. Jos ongelma ei poistu, katso lisätietoja Disney+ -ohjekeskuksesta (virhekoodi 8).

Tämä tarkoittaa, että olet antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai salasanan. Varmista, että sähköpostiosoitteesi ja salasanasi on kirjoitettu oikein, ja yritä uudelleen.

Unohditko käyttäjätunnuksesi tai salasanasi? Disney+ -tilisi vahvistussähköposti sisältää tilisi sisäänkirjautumistiedot. Olet saanut tämän sähköpostin, kun rekisteröidyit Disney+ -palveluun. Jos et enää löydä kyseistä sähköpostia, voit vaihtaa salasanasi kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi sisäänkirjautumisen yhteydessä ja valitsemalla Unohtunut salasana -vaihtoehdon seuraavalla sivulla.