Wat zijn de systeemvereisten voor desktopbrowsers om Disney+ te kunnen gebruiken?

Disney+ ondersteunt de meeste webbrowsers. Voor de beste ervaring raden we aan de meest recente browserversie te gebruiken.

Hier volgt een uitgebreide lijst met browsers die door Disney+ worden ondersteund.

Windows

● Chrome 75+ wordt ondersteund op Windows 7 en hoger
● Edge wordt ondersteund op Windows 10 en hoger
● Firefox 68+ wordt ondersteund op Windows 7 en hoger
● Internet Explorer 11 wordt ondersteund op Windows 8.1 en hoger

macOS

● Safari 11+ wordt ondersteund op macOS 10.12 (Sierra) en hoger
● Chrome 75+ wordt ondersteund op macOS 10.10 en hoger
● Firefox 68+ wordt ondersteund op macOS 10.9 en hoger

Chrome OS

● Chrome OS wordt ondersteund op Chrome OS 79 en hoger

Andere besturingssystemen

● Afspelen op mobiele browsers wordt niet ondersteund (installeer de Android- of iOS-app).
● Browsers op smart-tv's, gameconsoles en andere apparaten worden niet ondersteund
● Linux wordt momenteel niet ondersteund
● Alle besturingssystemen die niet zijn vermeld, worden niet ondersteund

Algemene opmerkingen

● Je hebt een snelle internetverbinding nodig.
● HDCP is vereist om HD-content af te spelen op een extern beeldscherm.