Ik krijg 'Foutcode 33'

Als je de volgende fout ziet:

Het spijt ons, maar we konden jouw account niet verifiëren met de door jou verstrekte informatie. Voer je accountgegevens opnieuw in en probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 33).

Dan betekent dit dat we geen verbinding konden maken met jouw account terwijl je probeerde een video af te spelen. Je moet opnieuw inloggen om de service te blijven gebruiken. Als je het e-mailadres voor jouw account bent vergeten, zoek dan in uw e-mail naar je accountbevestigingsmail op het moment van inschrijving. Als je je wachtwoord niet herinnert, dan kun je het hier opnieuw instellen.

Als u problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met de klantenservice via één van de onderstaande kanalen voor hulp.