Hur återställer jag mitt lösenord?

Följ de här stegen för att återställa ditt lösenord:

1. På välkomstsidan för Disney+ väljer du LOGGA IN
  2. Ange din e-postadress
  3. Välj FORTSÄTT
  4. Välj GLÖMT LÖSENORDET?
  5. Kontrollera din e-post
    • Du får en sexsiffrig verifieringskod
      • Det kan ta upp till 15 minuter.
      • Om du inte har får något e-postmeddelande med koden bör du titta efter i din skräppostmapp.
      • Om det inte finns där heller väljer du SKICKA IGEN för att skicka koden igen.
      • Om problemet kvarstår kan du kontakta vår kundtjänst.
        • Du kan nå oss via chatt, telefon eller sociala medier.
  6. Ange din sexsiffriga verifieringskod
  7. Ange det nya lösenordet
  8. Välj FORTSÄTT

Obs! The Walt Disney Company använder ett enhetligt registreringssystem. Det innebär att du bara har ett enda Disney-konto (som är kopplat till en viss e-postadress) som används för en rad olika digitala produkter och upplevelser. Du kan läsa mer om det här.

När du har angett engångskoden och verifierat dina uppgifter för Disney+ uppdateras dina inloggningsuppgifter för alla produkter och upplevelser från The Walt Disney Company där ditt Disney-konto används.